YENİDEN --------  MARMARAY'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler tramvaydaki kapı arızası nedeniyle 14.10'da durdu. Bu yöne seferler yaklaşık yarım saat süreyle yapılamadı.
Saat 14.10 sıralarında Yenikapı'ya gitmek üzere gelen tramvay, Üsküdar istasyonundaki yolcularını aldıktan sonra kapılarını kapattı. Ancak kapılar tramvay hareket etmeden tekrar açıldı. Yaklaşık 10 dakika boyunca kapılar bu şekilde açılıp kapanmaya devam etti. Bir süre sonra vatmanın “Kapılara yaslanmayın" anonsu duyuldu. Anonsun duyulmasıyla yolcular kapıdan uzaklaşmaya başladı.
Ancak kapılar buna rağmen tekrar açılıp kapanmaya başladı. Bazı yolcular tramvaydan inerek istasyondan ayrıldı. Bazı yolcular da beklemeye devam etti. Yarım saat sonra vatmanın "treni boşaltın" anonsu duyuldu.
Anons üzerine yolcular tramvayı boşalttı. Bu sırada bir vatandaş duruma tepki gösterdi. Ancak diğer yolcular araya girerek tepki gösteren yolcuya “Binme" dedi. Tartışma büyüyünce araya diğer yolcular girdi. Ancak yolcular da tartışmayı önleyemedi. Bunun üzerine güvenlik görevlileri gelerek tartışan yolcuları uzaklaştırdı. Kapı arızası nedeniyle boşaltılan tramvay beklemeye başladı. Yaklaşık yarım saat sonra kapı arızası giderildi ve seferler normale döndü. SB  (MK) (FOTOĞRAF)