KIRIKKALE'de dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerine Vali Ali Kolat ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz tarafından birer çeyrek altın takıldı. Vali Kolat, 2014 yılının güvenli ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.
Vali Ali Kolat ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yılbaşı gecesi Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni ziyaret etti. Acil serviste hastalara şifa dileyen Vali Kolat ve Başkan Korkmaz, ardından doğum servisini ziyaret etti. İlk olarak Kazakistanlı anne Elmira Ayan'ı ziyaret eden Kolat ve Korkmaz, kendisine çiçek takdim edip, dünyaya gelen 'Alperen', 'Fatma Zehra' ile 'Halil İbrahim' isimleri verilen yeni yılın ilk bebeklerine ayrı ayrı çeyrek altın taktı. Yeni doğan bebeklere aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dileyen Vali Kolat, 2014 yılının güvenli ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.
Hastane ziyareti sonrasında açıklamada bulunan Vali Ali Kolat, "2014 yılının inşallah hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2013 yılı Kırıkkalemizde gerek kamu kurumlarımız, belediyemiz, valiliğimiz, sivil toplum kuruluşları çalışmaları itibariyle iyi bir yıl geçirdik" dedi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise "Her gelen günümüz geçmişimizden daha güzel olsun diyorum. Bu anlamda hem dua ediyoruz hem de fiili olarak bu ortamın daha iyi olması konusunda hep birlikte çalışıyoruz. 2014'ün kentimize, insanımıza, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.