Recai GÜLER-Mehmet İNAN/ BURSA, () - TÜRK pop müzik şarkıcısı Hande Yener, Uluslararası Bursa Festivali'nde sahne aldı. Konserinde 'Mükemmel' adlı yeni albümünden parçaları da seslendiren Yener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '53. Uluslararası Bursa Festivali, birbirinden ünlü sanatçı ve müzik grupların katılımı ile devam ediyor. Bursalı hayranlarıyla Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda buluşan Türk Pop Müziğin ünlü ismi Hande Yener, programına 'Alt Dudak' adlı şarkı ile başladı. Bursa konseri için geniş bir repertuar hazırlayan Yener, eski albümlerindeki şarkılarının yanı sıra 'Mükemmel' adlı yeni albümündeki şarkıları da seslendirdi. Hande Yener'e, iki saati aşkın konseri boyunca 6 dansçı eşlik etti.
OĞLUMLA BİRLİKTE SAHNE ALACAĞIZ
Sahneye siyah mini bir kıyafetle çıkan Hande Yener, hem göze hem kulağa hitab etti. Festivalde, enerjisiyle coşkuyu bir an olsun düşürmeyen Hande Yener'i 3 bini aşkın sanatsever dinledi. Konserin ilerleyen dakikalarında hayranlarının arasına giren Yener, şarkılarını koro halinde seslendirdi. Gördüğü yoğun ilgi kaşısında mutlu olan Hande Yener, Bursa'da sanat yaşamının en güzel anlarından birini yaşadı.
Program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, 'Mükemmel' adlı yeni albümünden çok olumlu tepkiler aldığını söyledi. Hande Yener, oğlu Çağın'la ilgili sorulan soruya ise "Albümde bir Remix'i var. Müziği döndüğü için çok mutluyum. Birlikte sahne de alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI