ESKİŞEHİR, () - HELİKOPTERİNİN düşmesi sonucunda yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada bazı sanıklar hakkında takipsizlik kararı verilmesi Eskişehir'de de protesto edildi. Alperen Ocakları üyeleri Valilik önünde oturma eylemi yaptı. 
Vilayet Meydanı'nda akşam saatlerinde toplanan Alperen Ocakları üyesi bir grup 'Hakkı hak yolunda savunan şehit liderimizin hakkını, haksızlara bırakmayacağız. Suikast ile ilgili takipsizlik kararı verildi. Adalet nöbeti' yazılı pankart açtı. Vilayet Meydanı'nda bir saati aşkın süre sessizce oturan gruptakiler daha sonra tekbir getirip dağıldı.
Eskişehir Alperen Ocakları İl başkanı Öberk Örs yaptığı yazılı açıklamada, '1886 gündür şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikastı ile ilgili soruşturma sürecini sessizce ve hukuk içinde kalarak takip etik. Ancak bu sessizliğimizden yola çıkarak bizleri 'uysal koyun' zannedenler bundan sonra büyük hayal kırıklığı yaşayacaklardır. Bu saatten sonra şehit liderimizin suikastı ile ilgili yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı veren mahkemelerin adaletine inancımız yoktur' dedi. 

EK (EK/RT) (FOTOĞRAFLI)