Bülent TATLI/SUŞEHRİ (Sivas), () - SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde çantalarının kaybolduğunu belirterek polisten yardım isteyen Kömürlü çiftinin, çantayı evlerindeki dolabın içine koyup sonra unuttukları ortaya çıktı.
Akıncılar İlçesi'ne bağlı Sıyrındı Köyü'nde oturan 72 yaşındaki Kemal Kömürlü ile eşi 74 yaşındaki Bedriye Kömürlü, bugün Suşehri İlçesi'ne gezmeye geldi. Bir süre ilçede gezinip alışveriş yapan ve daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda oturup dinlenen çift daha sonra yeniden köylerine döndü. Beraberinde getirdikleri ve içinde ruhsatlı tabanca, cüzdan ve telefon bulunan kırmızı renkli çantayı köydeki evlerinin dolabına koyan çift, bir süre sonra dalgınlık sonucu çantayı koydukları yeri unuttu. Çantayı gezmeye gittikleri Suşehri İlçesi'nde unutmuş olabileceklerini düşünan çift yeniden buraya geldi.
Kömürlü çifti İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak polisten yardım istedi. Araştırma başlatan polis ekipleri, çiftin dolaştığı yerlerdeki Mobese kameralarını inceledi. Ayrıca belediye hoparlöründen de çiftin çantasının kaybolduğu ve bulunması halinde zabıtaya getirilmesi yönünde anons yapıldı.
Polis ekipleri yapılan aramalardan sonuç alamayınca çiftle görüşerek köydeki evlerini tekrar kontrol etmelerini istedi. Köylerine dönen çift yaptıkları aramada çantanın evdeki dolabın içinde olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Bunun üzerine arama çalışmaları sonlandırıldı.

FOTOĞRAFLI