Cihan KAYA/ KÖYCEĞİZ (Muğla), () - MUĞLA’nın Köyceğiz İlçesi’nde, O.Y. (36), eşiyle birlikte evinde yakaladığı H.D. (37) tarafından av tüfeğiyle kasığından yaralandı. Olayın ardından kaçan H.D., yakalandıktan sonra çkarıldığı mahkemede tutuklandı.
İki çocuk babası orman işçisi O.Y. dün gece saat 00.00 sıralarında kahveden her zamankinden erken dönünce Pınarköy Köyü’ndeki evinde eşi D.Y.’yi (33) köylülerden H.D. ile uygunsuz şekilde yakaladı. Bunun üzerine O.Y. ile H.D., arasında tartışma çıktı. H.D., tartışmanın uzaması üzerine yanındaki av tüfeğiyle aynı zamanda, meslektaşı olan O.Y’yi kasığından yaralayıp kaçtı. Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan O.Y., tedaviye alındı.
Jandarma, olayın ardından kaçan H.D.’yi köydeki korulukta, 4 saat sonra belinde tabancayla yakalayıp, gözaltına aldı. H.D.’nin olayda kullandığı av tüfeği ise bulunamadı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.D., tutuklandı.

CK (İÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)