Sayın Yazıişleri müdürlerine
'YARALI KEDİYİ TEDAVİ EDEN VETERİNERE GÖNLÜNÜ KAPTIRDI' başlıklı haberimizin bazı bölümlerini, haberdeki taraflardan biri yalanladığı için düzeltip yeniden veriyoruz.
------------
YENİDEN

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - OSMANİYE'de ön ayakları kesik olarak bulunan ve 'Umut' adı verilen kediyi tedavi edip protez taktırmasıyla gündeme gelen Veteriner Hekim Ali Laçinbala, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Bedia Efendioğlu ile dünya evine girecek.
Geçen şubat ayında kendisine getirilen sokak kedisini tedavi eden veteriner Ali Laçinbala, protez için hayvanı Ankara Cat Hospıtal Kedi Hastanesi'ne götürdü. Bu davranışıyla kentte 'günahsızların doktoru' olarak tanınan Laçinpala, Osmaniye'nin Kadirli Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Bedia Efendioğlu ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.
Hayvansever çift, 31 Ağustos'ta Osmaniye'de yapılacak düğün için de Ali Laçinbala'nın tedavi ettirdiği 'Umut' adlı kediyi düğün davetiyelerine karikatür çizimini yaptırdı. Resim öğretmeni Kübra Özgüven tarafından yapılan çizimde, üzerlerinde stetoskop cihazı bulunan Ali ve Bedia çiftçi kelepçe ile birbirlerine bağlanmış, yanlarında ise kedi 'Umut' ön ayakları yerine kullandığı oyuncak araba üzerinde uyurken karikatürize edildi. Ayrıca yanlarında yine Laçinbala'ya ait Amerikan Cocker cinsi 'Zilli' adlı köpek de çizilerek farklı bir düğün davetiyesi hazırlatıldı.
Düğün fotoğraflarını birlikte tuttukları çerçevelerle çektiren çift, bu çerçevede Umut ve Zilli'nin fotoğraflarını kullandı.

FOTOĞRAFLI