İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - OSMANİYE'de Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Bedia Efendioğlu, ön ayakları kesik olarak bulunan ve 'Umut' adı verilen kediyi tedavi eden Veteriner Hekim Ali Laçinbala'ya televizyonda görüp beğenmesi, hayatlarını değiştirdi. Tanışıp evlilik kararı alan çift, 31 Ağustos'ta dünya evine girecek.
Geçen şubat ayında kendisine getirilen sokak kedisini tedavi eden veteriner Ali Laçinbala, protez için hayvanı Ankara Cat Hospıtal Kedi Hastanesi'ne götürdü. Kedinin ayaklarının kesilmesiyle ilgili haberi televizyonda izleyen Dr. Bedia Efendioğlu, veteriner Laçinbala için 'Ne kadar iyi insanlar' yorumu yapınca annesi Binay, araya girip akrabaları olduğunu söyledi. Bu sohbetin ardından yakınlarının aracılığıyla tanışan Efendioğlu ile Laçinbala, kısa süre sonra evlilik kararı aldı.
KARİKATÜRLÜ DAVETİYE
31 Ağustos'ta Osmaniye'de düzenlenecek olan törenle dünya evine girmeye hazırlanan çift, düğün davetiyelerini de karikatür şeklinde hazırlattı. Ali Laçinbala ve Bedia Efendioğlu, tanışmalarına vesile olan 'Umut' adlı kediyi düğün davetiyelerine karikatür çizimini yaptırdılar. Resim öğretmeni Kübra Özgüven tarafından yapılan çizimde, üzerlerinde stetoskop cihazı bulunan Ali ve Bedia çiftçi kelepçe ile birbirlerine bağlanmış, yanlarında ise haberlere bir süre konu olan kedi 'Umut' ön ayakları yerine kullandığı oyuncak araba üzerinde uyurken karikatürize edildi. Ayrıca yanlarında yine Laçinbala'ya ait Amerikan Cocker cinsi 'Zilli' adlı köpek de çizilerek farklı bir düğün davetiyesi hazırlatıldı.
Düğün fotoğraflarını birlikte tuttukları çerçevelerle çektiren çift, bu çerçevede Umut ve Zilli'nin fotoğraflarını kullandı.

FOTOĞRAFLI