İZMİR'de, MHP ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer'in seçim bürosu açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Adalet ve Kalkınma Partisi rüşvet ve yolsuzluk batağındadır. Rüşvet ve yolsuzluk batağında haram para aklama çetesi oluşturmuşlardır" dedi.
MHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer'in seçim bürosunu açmak ilçeye gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer'i ilçe girişinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Oluşturulan konvoyla seçim bürosuna gelen Oktay Vural burada toplanan kalabalığa seslendi. Barış istediklerini, ama ülkeyi PKK'ya teslim edin demediklerini belirten Oktay Vural, "Vatandaş devletin olduğunu soruyor KCK asayiş birimlerini kurmuş, mahkemeler kurmuş, vergi topluyor. Arkadaşlar Güneydoğuda paralel devlet oluşuyor, ey Recep Tayip Erdoğan, eğer sen devlet istiyorsan önce Güneydoğu'da inşa ettiğin o paralel devleti gör" dedi.
DÜZENBAZLIKLARINI HAYIRLA KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Oktay Vural, belediye başkanı olacak arkadaşların yalnızca İzmir'in ve Ödemiş'in hakkını koruyacağını müteahhitlere peşkeş çekmeyeceğini belirtti. Oktay Vural sözlerini şu şekilde devam etti: "Bunlara sorun bu bacanaklar ne iş yapıyor, bu kayınpederler ne iş yapıyor. Milleti kandırmaya gerek yok milletin oyunu alıp bölücülere ve rüşvet ve yolsuzluğa karışmış insanlara peşkeş çekmeye kimsenin hakkı yoktur. Komplo momplo diyorlar polisler mi yerleştirdi 4,5 milyar doları? Adalet Ve Kalkınma Partisi rüşvet ve yolsuzluk batağındadır. Rüşvet ve yolsuzluk batağında haram para aklama çetesi oluşturmuşlardır. Utanmadan sıkılmadan hayır işi diyorlar. Kimi kandırıyorsunuz, her türlü düzenbazlığın üzerine hayırla kapatıyorsunuz. İşte Deniz Feneri'nde yaptığınız rezaletin hesabını veremediniz. Kara para aklamakta Reza Sarraf'ta hayır sever bir adammış. Herhalde bakan ve bakan çocuklarına hayrı dokunmuş, ama Ödemişlilere bir hayırı dokunmuş mu? uyuşturucudan, terörden insan ticaretinden, kaynaklanan haram paraları aklamak ne zamandan beri hayıra vesile oluyor. Bunlar inanç hortumcularıdır."