TRABZON'un Çarşıbaşı İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında ölen 72 yaşındaki Neziha Karahasanoğlu, Maçka İlçesi'ndeki cenaze töreni ardından toprağa verildi. Yurt dışında olduğu için teyzesinin cenazesine katılamayan Karadeniz müziğinin ünlü ismi Volkan Konak cenaze törenine çiçek gönderdi. 
Kaza, Karadeniz Sahil Yolu Yoroz Mevkii'nde önceki gece gece geç saatlerde meydana geldi. Trabzon yönüne giden Rafet Tuzcu yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak trafik levhalarının bulunduğu çelik direğe çarptı. Kazada, Rafet Tuzcu ile eşi Nilay Tuzcu, kayınvalidesi ve sanatçı Volkan Konak'ın teyzesi Neziha Karahasanoğlu öldü. Ağır yaralanan 25 yaşındaki kızı Gizem Tuzcu ise Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
KONAK ÇELENK GÖNDERDİ
Kazada ölen Neziha Karahasanoğlu için Maçka İlçesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ilçe Kaymakamı Alper Balcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ailenin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Amerika'da olduğu için törene katılamayan Volkan Konak çiçek gönderdi. Neziha Karahasanoğlu, Maçka Merkez Camii’nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Yeşilyurt Köyü’nde defnedildi. 
Kazada hayatını Rafet Tuzcu ile eşi Nilay Tuzcu ise Artvin’in Hopa İlçesi'ne bağlı Kemalpaşa Beldesi’nde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI