TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Mutlugil, "Turizmle spor Bodrum'da birleştirilebilir" dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil makamında ziyaret etti. Ziyarette, dünya çapındaki ünlü voleybolcuların Türk takımlarına transferi ile Türkiye'nin voleybolda gösterdiği uluslararası başarılar değerlendirildi. Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, "Türkiye'nin turizmdeki gururu olan Bodrum'un voleybolda da bir atılım yapmasını bekliyoruz. Turizmle spor Bodrum'da birleştirilebilir. Bu konuda düzenlenecek turnuvaların Bodrum'da organize edilmesiyle buna katkı sağlanabilir" dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise amatör sporlarda Bodrum olarak önemli başarılara imza attıklarını belirterek, "Bodrum'dan başta yüzme, yelken ve atletizm olmak üzere birçok spor branşında çok sayıda Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarttık. Basketboldan sonra voleybolda da atılım yapacağız. Bodrumlu çocuklarımız gençlerimiz olanak verildiğinde birçok spor branşında ne kadar yetenekli olduklarını ve dünya çapında başarılar elde edebileceklerini kanıtladılar. Şimdi voleybolda atılım yapmak üzere federasyon ile birlikte yeni projeler geliştireceğiz, bu nedenle sayın Mutlugil'in ziyarete çok önemli" dedi.
Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ziyareti sonunda Mehmet Kocadon'a federasyonun plaketini armağan etti.