ANTALYA Eğitim Gönüllüleri Derneği'nce 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Van'daki öğretmenlere 12 bin karanfil, 2 bin gül gönderildi.
Yaşanan deprem nedeniyle yaraların sarılmaya devam ettiği Van'da özveriyle görev yapan öğretmenleri, Antalyalı meslektaşları bu yıl da unutmadı. Geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 binin üzerinde karanfil gönderilerek Öğretmenler Günü kutlanan Van'daki öğretmenler için bu yıl yine karanfiller ve güller yola çıkarıldı.
Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği, Van Eğitim Gönülleri Derneği ve Antalya'daki çiçek üretim ve ihracatçı firmalarının desteğiyle 12 bin karanfil ve 2 bin gül tek hazırlanıp paketlendikten sonra Van'daki öğretmenlere dağıtılmak üzere yola çıkarıldı.
Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ramazan Ersoy, sosyal sorumluluk kapsamında Van'da özveriyle çalışan öğretmenler için geçen yıl Antalya'nın güzel çiçeklerini meslektaşlarına ulaştırdıklarını söyledi. Gösterdikleri vefa ve güzel çalışmalarına moral anlamında katkı olabilmek için bu yıl da 12 bin karanfil ve 2 bin gül hazırlandığını belirten Ersoy, "Van Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Antalya'daki çiçek ihracatçılarımızın desteğiyle oradaki arkadaşlarımızın hayatları boyunca yüzlerinin gülmesi dileğiyle bu çiçeklerimizi gönderiyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" dedi.