EMRE VE AİLESİ BÜYÜK MUTULULK YAŞADI
Van'ın İpekyolu İlçesi'nde dün saat 16.00'da kaybolan ve 16 saat süren aramaların ardından bulunan 9 yaşındaki Emre Aşan'ın ailesi büyük mutluluk yaşadıklarını anlattı. Emre'nin babası çocuğuna kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.
Bir daha da evinden izinsiz ayrılmayacağını söyleyen Emre Aşan, "Beni bir adam sokak da gördü ve evine götürdü. Ben eve gittikten sonra çok yorgundum hemen uyudum. Sabahta beni amcamın dükkanını önüne bırakarak gitti. Amcamın dükkanı açmasından sonra babam beni gelip aldı. Aileme kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.
Oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen baba Sırac Aşan, "Dün oğlum okuldan geldikten sonra dükkana uğradı. Emre'nin elinde oyun kağıtları vardı ona 'Bunlarla oynama git ders çalış' dedim. O da bu lafıma küserek evden uzaklaşmış. Uzaklaşınca da kaybolmuş. Sokakta yanlız olduğunu gören bir kişi de onu evine alıp götürmüş. Sabah da Emre'nin tarif ettiği yere bırakarak gitmiş. Oğlumun sağlık durumu da iyi. İnşallah bir daha da böyle şeyler hiç bir anne babanın başına gelmez" diye konuştu.

MÇ(FE/AAA)(FOTOĞRAFLI)