Gülay KUYUCU- Murat ÇAĞLAR/VAN, () - MİLLİ Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından dün akşam çekilişi yapılan Süper Loto'da büyük ikramiye Van ve Edirne'ye çıktı. Van'da 11 milyon 345 bin 642 lira kazanan şanslı kişi ortaya çıkmazken, kuponun oynandığı bayinin sahibi Özcan Çelebi, talihli hakkında bir bilgilerinin olmadığını belirterek, "Çıkan para büyük bir para. Biz de aracı olduk. Umarım bizi de görür" dedi.
Dün akşam yaplan Süper Loto 359'uncu hafta çekilişinde 2 kişi 11 milyon 345 bin 642'şer lira ikramiye kazanırken, talihli kuponlarından birisi, Van'ın İpekyolu ilçesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Özcan Çelebi'nin işlettiği 15 nolu bayide oynandı. Büyük ikramiyenin çıktığı bayi büyük ilgi görürken, bayi sahibi Çelebi, henüz talihlinin kim olduğunu öğrenemediklerini söyledi. Çıkan para miktarının büyük olduğunu ifade eden Çelebi, "Çıkan para büyük bir para. Bayide bir aracıdır ve umarım gelip bizi de görür. Tabii büyük ikramiye bizim bayide oynandığı öğrenilince ilgide arttı" diye konuştu.
Talihli kişinin Van'dan olduğunu duyanlar kısa süreliğine de olsa büyük ikramiye heyecanı yaşadı. Süper Loto oynayan Vanlı Fuat Sütçü, büyük ikramiyenin kentlerine çıktığını duyduklarında çok heyecanlandıklarını belirterek, "Dün akşam ikramiyenin Van'a çıktığını öğrenince çok heyecanlandım. Oynadığım kuponlarımı alıp tek tek ve tekrar tekrar bakmaya başladım. Çıkmadığını görünce yırtıp atacaktım ama yine bayiye gelip baktırayım dedim. Çıkana da hayırlı olsun. Bana çıksa ne yapmazdım. Evin en iyisini arabanın en iyisini çocuklarımın eğitim için ve Van için harcardım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI