UŞAK Valisi Seddar Yavuz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'nci Yıldönümü nedeniyle resepsiyon düzenlendi.
Uşak Emniyet Müdürlüğü Has Bahçe Polis Evi'nde Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz tarafından düzenlenen resepsiyona İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Uşak Belediyesi Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, protokol üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyete giden yolda önemli aşamalar kat eden Türkiye'nin dünyanın en saygın devletleri arasında yer aldığını ifade eden Vali Serdar Yavuz, şöyle dedi:
"Bugün geldiğimiz noktada hür iradesiyle aracısız kendi cumhurbaşkanını seçebilecek demokratik olgunluğa erişmiş, güçlü ekonomisi ve dünya devletleri arasındaki lider ülke konumuyla gündemi belirleyen, söyleyecek sözü olan bir ülkenin mensubu olmaktan kıvanç duymaktayız. 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinde büyük bir mücadele sergileyerek zafer kazanan başta Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum."
Resepsiyona katılan şehit yakınları ve gazilerle tek tek sohbet eden Vali Serdar Yavuz daha sonra eşi Selda Yavuz ile birlikte beyaz zemin üzerine hazırlanan Türk Bayrağı motifli pastayı kesti.

FOTOĞRAFLI