Sinan HARMANCI/AMASYA, () - AMASYA Vali İbrahim Halil Çomaktekin, 'Evde Bakım Hizmetleri' kapsamında bakımı sağlanan 88 yaşındaki Neriman Kocaman'ı evinde ziyaret etti. Vali Çomaktekin'i karşısında gören Kocaman, gözyaşlarını tutamayarak gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.
Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet
Duman ile Hatuniye Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan ve Evde Bakım Hizmetleri
kapsamında hizmet alan Neriman Kocaman'ı ziyaret etti. Neriman Kocaman ile yakından ilgilenen Vali Çomaktekin, "Devletimiz sosyal devlet olmanın gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bu alanda son yıllarda güzel çalışmalar yapıldı. Neriman teyzemiz bakıma muhtaç ve bu aşamada devletimiz devreye girip gerekli maddi desteği sağlamaktadır. Böylesine fedakar bakıcılarımız da olunca teyzemizin ve diğer bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçları gideriliyor. Bende bu güzel ortamı teneffüs etmek adına teyzemizi ziyaret etmek istedim. Devlet demek şefkat ve merhamet demektir. Devlet bütün vatandaşlarını sever ve vatandaşlarının yaşam standartlarını yükseltme adına üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışır. Bizlerde bu anlamda teyzemizi ziyaret etmek istedik ve onu bu şekilde huzurlu ve mutlu görmek bizleri memnun etti" diye konuştu.
Vali Çomaktekin'in kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti gözyaşı içinde anlatan Neriman Kocaman, teşekkür etti.

SH(MS/BT) (FOTOĞRAFLI)