VALİ, "ÇAY VE PASTA ALIN PARASINI BEN ÖDEYECEĞİM" ARDAHAN Valisi Seyfettin Azizoğlu, İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından hizmete açılan, “Doğalgaz Tesisatçılığı" kursunu ziyaret etti. Kursiyerlere, kurs aralarında çay ve pasta gibi yiyecek içeceklerin ikram edilip edilmediğini soran Vali Azizoğlu, 'ikram yok' cevabını alınca, “Her kursta çay ve pasta olacak. Bunları siz alın, parasını ben ödeyeceğim" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan’a doğalgaz hattının gelmesiyle birlikte il genelinde açılan ve 25 kursiyerin katıldığı 608 saatlik “Doğalgaz Tesisatçılığı" kursunu ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na ait toplantı salonunda verilen kursa katılan ve kursiyerlerle sohbet eden Vali Azizoğlu, “Bu kurslar altın bileziktir. Siz bu kurslar ile o altın bileziği kazanacaksınız. Bu arada siz en son teknolojiyi öğrenmiş oluyorsunuz. Bu teknolojiyi burada uygulamaya başladıktan sonra da bölgemizin aranan kişileri olacaksınız" diye konuştu.

Vali Azizoğlu, konuşması sırasında kursiyerlere kurs aralarında pasta ve çay ikram edilip edilmediğini sordu. Kursu açan yetkililerin herhangi bir ikramın yapılmadığını söylemesi üzerine Vali Azizoğlu, “Her kursta çay ve pasta olacak. Bunları siz alın, parasını ben ödeyeceğim" diyerek yetkililere talimat verdi. Kursiyerler Valiye teşekkür etti. DA(KS)-(FOTOĞRAFLI)