İZMİR, () - İZMİR'de, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 102 kilo esrar, 450 gram toz esrar, 3 kilo 225 gram Bonzai, çok miktarda boş bonzai paketi ve 35 şeffaf naylon jelatin, 1 hassas cep terazisi ve 1 saç düzleştiricisi ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışma sonrasında kiralık bir otomobille kentte gelen S.Ç. adlı kişinin, yüklü miktarda esrar maddesi getirdiğini belirledi. Kentte yapılan aramalarda aracı Buca İlçesi'nde park halinde buldu. Polis, otomobilin yanına gelmesini bekledikleri şüpheli S.Ç.'yi, yaptığı baskınla gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada 102 kilo esrar ve 450 gram toz esrar ele geçirildi.
Yapılan operasyonun ardından aynı ilçede polis ekipleri, belirledikleri kişiye yönelik operasyon yaparken S.B., isimli şahıs gözaltına aldı. S.B.'nin üzerindeki çantada yapılan aramada 3 kilo 225 gram Bonzai, çok miktarda boş bonzai paketi ve 35 şeffaf naylon jelatin, 1 hassas cep terazisi ve 1 saç düzleştiricisi ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde, işlemleri tamamlanan iki şüpheli S.Ç. ve S.B. çıkarıldıkları mahkemeca tutuklandı.

(FOTOĞRAFLI)