ÜSKÜDAR  Belediyesi tarafından düzenlenen Hamsi Şenliği'nde vatandaşlara 2 ton kızarmış hamsi, sandviç ve helva eşliğinde dağıtıldı.
Özellikle güzel havanın da etkisiyle evlerinden çıkıp bahar havası almak ve Üsküdar sahil şeridinin tadını çıkarmak amacıyla Marmaray'ı kullanarak ilçeye gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören hamsi şöleninde, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen vatandaşlara ekmek arası hamsi ve helva dağıttı.
Üsküdar Belediyesi Basın Danışmanlığı'ndan yapılan açıklamada Başkan Mustafa Kara, şenliğin Marmaray’ın bereketini yansıttığını belirterek, bu bereketin yerel seçimlerde sandıklara da yansıyacağını ve Başbakan’ın ilçesinde yeni belediye başkan adayları ile oy rekoru kıracaklarına inandığını söyledi. AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de Üsküdar’ın bir Harem toprağı,  huzur ve bereket şehri olduğunu kaydederek, Marmaray’ın yanı başında gerçekleştirdikleri şenlikte birliği, beraberliği ve kardeşliği hamsinin bereketiyle yaşadıklarını ifade etti.  Türkmen, 10 yıllık genel idare ve 12 yılık yerel idarede yaptıkları hizmetlerle milletin güvenine layık olduklarını gösterdiklerini, 30 Mart yerel seçimlerinde de milletten aldıkları bu güvenle özellikle Üsküdar’da yeni bir rekora imza atacaklarına inandığını dile getirdi. (FOTOĞRAF)