CUMHURBAŞKANI seçiminde Uşaklı seçmen Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih etti. AK Partililer kentte 106 bin 80 oy alan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini bayram havasında karşıladı.
"CUMHURUN TERAZİSİ YİNE ŞAŞMADI"
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Uşak Kent Meydanı önünde toplanan AK Partililer, seçim sonuçlarını coşkuyla kutladı. Ülkede yeni bir dönemi başladığını söyleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "Bugüne kadar fikri hiç sorulmayan cumhur, kendi başkanını nihayet seçti. Cumhurun terazisi yine şaşmadı" dedi.
"ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"
Ülkede halkın ve devletin Cumhurbaşkanının seçildiğini ifade eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, "Türkiye bundan sonra rejime bekçilik yapan bir cumhurbaşkanı görmeyecek" diye konuştu.
EŞİTSİZLİK VARDI
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, seçimlerde baştan sonra bir eşitsizlik olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:
"Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve seçimler Türkiye'de adil geçmedi, eşitsizlik vardı. Örgüt olarak son dakikaya kadar çalıştık. Böyle bir sonuç çıktı ise halkın düşüncesine saygı duymaktan başka söyleyecek bir şeyimiz yok."
FOTOĞRAF