UŞAK’ta daha önce özel hastane yaptıran Ceylanlar Otelcilik, bu defa yıllardır büyük eksikliği duyulan 5 yıldızlı otelin yatırımlarını tamamlayarak Ramada Hotels ile protokol imzaladı.
Dülgeroğlu Otel’de düzenlenen protokol imza törenine, Ceylanlar Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceylan ve Başkan Yardımcısı Ayhan Ceylan, Ramada Hotels CEO’su Christian Michel, Bağımsız Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve çok sayıda işadamı katıldı. Ceylanlar Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceylan, "Uşak’ta ilk yatırımımız, sağlıkta daha iyi hizmet için hastane yapmak oldu. Daha büyük projelerle yolumuza devam ederek, ilimizde yıllardır eksikliği duyulan 5 yıldızlı otelimizin yapımı son aşamasına getirdik. Otelimizi Ramada Hotel Uşak olarak Ocak ayı içinde hizmete açmayı planlıyoruz. Ramada Hotels ile yaptığımız protokolle Uşak’a dünyanın en büyük otel zincirinin bir halkasını kazandıracağız. 10 milyon dolara mal olan otelimiz 124 oda, 280 yatak kapasiteli. Otelde 3 toplantı salonu, 600 kişilik konferans salonu, bir restoran ve alakart restoran, kapalı yüzme havuzu ve Türk Hamamı bulunuyor. Dışarıdan misafirlerimizin yanı sıra Uşaklılarda tüm hizmetlerimizden faydalanabilir" dedi.
Ramada Hotels CEO’su Christian Michel ise "Ramada olarak Uşak’ta bulunmaktan çok mutluyuz. Türkiye’de şu anda hizmet veren 12 Ramada Hotels bulunuyor. Açılacak olan 14 otelinde inşaatları devam ediyor. Ramada Hotels olarak Uşak’ta ki yatırımı tescilleyeceğiz. Her zamanda Ceylanlar Otelciliğin yanında olacağız. Hayırlı olsun" diye konuştu.
Ceylanlar Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceylan ve Ramada Hotels CEO’su Christian Michel arasında imzalanan protokolün ardından, tören kokteylle sona erdi.