KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde, 11.12.2013 gibi unutulmayacak bir tarihte unutulmayacak bir şekilde evlenmek isteyen çift, soğuk hava ve kar yağışı altında nikahlarını kıydırdı.
Remziye ve Veli Türkan çifti, daha önce nikahlarının 11.12.2013 tarihinde kıyılması için Darıca Evlendirme Birimi'ne başvurdu. Genç çift ve yakınları nikahın kıyılacağı Darıca Sancaktepe Tesislerindeki Evlendirme Bürosu'na geldiklerinde, nikahlarının da sıradışı bir ortamda kıyılmasını isteyerek, nikahlarının deniz manzaralı karla kaplı bahçede kıyılmasını talep ettiler. 
Genç çiftin isteğini yerine getiren görevliler bahçede masa hazırlarken, olayı öğrenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da tesislere gelerek genç çifte sürpriz yaptı.  Başkan Şükrü Karabacak genç çiftin nikahını kendisi kıyarken evlilik cüzdanını da Remziye Türkan’a vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Remziye-Veli Türkan çifti Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve evlendirme memurluğu görevlilerine teşekkür, ederek böyle özel ve anlamlı bir günde dünya evine girmenin mutluluklarını daha da arttırdığını söylediler.