MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından VODAFONE RED ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışlarında 25'i aşkın ünlü isim yelken açacak. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Vodafone Red Famous Cup 21 Haziran'da Bodrum'dan başlayacak.
Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, 21 - 22 Haziran tarihinde Bodrum'da yapılacak. Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından VODAFONE RED ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışına bu sene Gani Müjde, Belma Canciğer, Ersin Korkut, Pelin Öztekin, Tayanç Ayaydın, Burak Hakkı, Hande Subaşı, Özge Ulusoy, Yonca Evcimik, Zeyno Günenç, Ecem Çalık, Caner Cindoruk, Mesut Özkeçeci, Ferit Aktuğ, Hakan Bilgin, Billur Kalkavan, Başak Sayan, Ece Erken, Fulya Sever, Kaya Çilingiroğlu, Feraye Çilingiroğlu, Zeynep Beşerler, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Gökçe Bahadır, Fatih Erkoç gibi isimlerin katılacağı açıklandı. Yarışan teknelerde en az bir ünlü isimin olacağı yelken yarışında yelkenciler, offshore ve koy içinde belirlenecek rotalarda mücadele edecek.
22 Haziran'da sona erecek yelken yarışında dereceye giren yelkenciler ödüllerini, yarışa katılan ünlü isimlerden alacak. Marina Yacht Club'ta düzenlenecek ödül töreninde yarışmacılara Vodafone Red ve HTC tarafından akıllı cihazlar hediye edilecek. Yarışmacılar, ödül töreninin ardından Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrası'nın şarkıları ile eğlenecek.

FOTOĞRAFLI