Teoman ERİŞ / ALANYA(Antalya), () - RUSYA'nın dünyaca ünlü balerini 38 yaşındaki Anastasia Volochkova, kızı Arisha ile birlikte Alanya'da dans ve müzik gösterisi yaptı.
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Long Beach Resort Otel'de tatil yapan Moskova'daki Bolşoy Tiyatrosu'nun eski baş balerini Anastasia Volochkova, otel müşterilerine sürpriz bir gösteri sundu. Kızı 10 yaşındaki Arisha birlikte hazırladığı dans ve müzik gösterisini otelin amfitiyatrosunda sergileyen Anastasia Volochkova, çoğunluğu Rus tatilcilerden oluşan yaklaşık bin kişiye renkli ve eğlenceli bir gece yaşattı. Sahnede ilk olarak hareketli parçalar eşliğinde dans gösterisi yapan Anastasia Volochkova, daha sonra kızı Arisha Volochkova ile çocuk şarkıları söyledi. Anastasia Volochkova daha sonra tüm çocukları sahneye davet ederek programını sürdürdü. Gösterinin ardından amfitiyatroyu dolduran tatilciler sahneye akın ederek Volochkova ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
İLK GÖSTERİ ALANYA'DA
Anastasia Volochkova, daha önce sadece baleye meraklı insanlara hitap ettiğini, ancak bu gösteride tüm yaştan insanlarla buluşma imkanı bulduğunu söyledi. Tatile geldiği otelde müşterilere küçük bir sürpriz yapmak istediğini ve sahneye çıktığını belirten Volochkova şöyle dedi:
"Kendiliğinden gelişen bir durum oldu. Otel yetkilileri teklifimizi kırmayarak kabul etti ve sahnesini bize açtı. Tüm dünya ülkelerinden tatilcileri ağırlayan Alanya'da aynı anda hem kendi ülkemin vatandaşlarıyla, hem de diğer ülkelerden insanlarla buluşma imkanı yakaladım. Ülkemde de bu gösterimi çocuklara yardım amaçlı sahnelemiştim. İlk profesyonel gösterimizi Alanya'da sahneledik."
TEKRAR GÖSTERİ YAPACAK
Long Beach Otel Operasyon Müdürü Ali Yücel ise, "Otelimizde ağırladığımız misafirlerimiz, Anastasia ve Arisha Volochkova'nın sahne performanslarından çok memnun kaldı. Biz de kendisine sezonun belirli tarihlerinde tekrar sahne alması için teklifte bulunduk. Yaptığımız anlaşma sonucunda Temmuz ayının 7'si ile 10'u arasında tekrar sahne alacak ve daha büyük bir gösteri hazırlayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI