HAKKARİ'NİN YENİ YIL BEBEĞİ 00.02'DE DÜNYAYA GELDİ

Hakkari'de yeni yılın ilk bebeği, Halit ve Neslihan Aşkan, çiftinin ilk bebekleri oldu. Saaler 00.02'yi gösterdiğinde 5 yıllık evli olan Aşkan çiftinin 2014 yılının ilk  bebeği olan ve 'Ebrar' adı verilen kızları dünyaya geldi.

Hakkari Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisine kaldırılan 39 yaşındaki Neslihan Aşkan, ilk bebeğini yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya getirdi. Kız bebeği olan Aşkan'ı ziyaret eden Hakkari Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr Hakan Türk ile Hastane Başhekimi Plastik Cerrahi Dr. Ayhan Sözmez, yeni yılın ilk kız bebeğine çeyrek altın taktı. Türk, yeni yılın ilk bebeğinin, ailesine sağlık ve mutluluklar getirmesini diledi.

Baba Halit Aşkan, ilk bebeğinin yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya geldiği için çok mutlu olduğunu, barış ve huzur getirmesini istediklerini söyledi.

Anne Neslihan Aşkan ise, İlk  kız bebeğini kucağına almanın sevincini yaşadığını ve 'Ebrar' adını verdikleri kızının 2014 yılının ilk bebeği olmasının da ayrı bir sevinc kaynağı oluşturduğunu ifade etti.