İZMİT(Kocaeli), () - KOCAELİ Valisi Ercan Topaca, yıllık iznini alarak ailesiyle  gittiği Umre ziyaretinden döndü. Dün  görevine başlayan Vali Ercan Topaca'ya Umre dönüşü ziyaretler başlarken, Umre öncesi başı açık olan eşi Sevim Topaca'nın  başörtüsü takması dikkat çekti.
Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 10 gün önce gittiği Umre ziyaretini, twitter adresinden de fotoğraflarla sık sık paylaştı. Geçen hafta sonu Umre ziyaretini tamamlayıp Kocaeli'ne dönen Vali Ercan Topaca dünde görevine başladı. Vali Ercan Topaca'ya Umre'den dönmesi nedeniyle ziyaretler de başladı. Son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeher, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek'in de iftar sonrası Vali Konağı'nda ziyaret ettiği Ercan Topaca, konuklarnına hurma ve zemzem suyu ikram etti.
Bu arada daha önce başı açık olan Vali Ercan Topaca'nın eşi Sevim Topaca'nın da konuklarını başörtüsüyle karşılaması dikkat çekti. 
Vali Topaca, umreden döndüğünü twitter yoluyla da takipçileriyle paylaşarak "Dün akşam, umre ibadetini tamamlayarak döndüm. Tweet yoluyla hayır dua gönderen bütün dostlara ben de dua ettim. Arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye yazdı.

FOTOĞRAFLI