Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL



Kaza saat 15.00 sıralarında Tantavi Mahallesi yan yolda meydana geldi. Aybatur Kelkitlioğlu'nun kullandığı 34 RHB 92 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce kaldırımdaki yayaya, daha sonra da park halindeki su tankerine arkadan çarptı.







OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR



Çarpmanın şiddetiyle, sürücü Aybatur Kelkitlioğu ve yanındaki kız arkadaşı Leyla Kılıç otomobil içinde sıkıştı. Kazada, kaldırımda yürüyen İrem Şabaniye adlı genç kız da hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken, bir yandan da itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.







KURTARMA ÇALIŞMALARINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİ



Kısa süre sonra kaza yerine ulaşan itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışmalara başladı. O sırada, oğlunun kaza haberini alarak olay yerine gelen anne Şehri Kelkitlioğlu yaralı oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Oğluna, "İyisin oğlum, iyisin. Kurtaracaklar" diyerek, moral vermeye çalıştı.



Yaralılar, yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonrasında araçtan çıkarıldı ve ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları iyi.

 

FOTOĞRAFLI

(GK)