TÜRKİYE’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da yarı yıl tatili ile başlayan hareketlilik sürüyor. Zirvede çekim yapan Medcezir adlı televizyon dizisinin ekibi de büyük ilgi görüyor.
Sezona kötü başlayan ancak kar yağışı ve sömestir ile birlikte hareketlilik kazanan Uludağ’da kar kalınlığı bu sabah 41 santimetre olarak ölçüldü. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 3, gündüz sıfır derece olarak ölçüldüğü Uludağ’da güneşin yüzünü göstermesiyle kayak pistleri doldu taştı.
PİSTTE KAZA
Sömestir dolayısıyla büyük çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu tatilcilerin kayak keyfi bazen yaşanan kazalarla bozuluyor. İstanbul’dan tatil için Uludağ’a gelen 13 yaşındaki Emir Philiskrik, dün kayak yaparken düşerek omzunu kırdı. İlk müdahalesi pistte 112 Acil Servis ekiplerince yapılan Philiskrik, daha sonra hastaneye kaldırıldı.
MEDCEZİR EKİBİNE BÜYÜK İLGİ
Hareketli günlerin yaşandığı Uludağ, Medcezir adlı dizinin ekibini de ağırladı. Dizinin oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, çekim aralarında tatilcilerden büyük ilgi gördü.