Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - YENİ haftaya güneşli ve sıcak havayla giren Antalya'nın Kemer İlçesi'nde, yerli ve yabancı turistler plajlara akın etti. Ukrayna'nın başkenti Kiev'den tatile gelen Aleksandra Sofilkaniç ve Mariya Taranko, Kemer'e hayran kaldıklarını söyledi.
Kemer'de güneşli ve sıcak havayı fırsat bilerek soluğu plajlarda alan turistler, güneşlendi ya da denize girdi. Kiev'den ilçeye tatil amacıyla gelen Ukraynalı balerinler Aleksandra Sofilkaniç ve Mariya Taranko, Kemer'e daha öncede geldiklerini ve çok sevdiklerini söyledi.
Genç balerin Sofilkaniç, "Kemer çok güzel bir yer. Deniz, kum, güneş üçlüsü benim için vazgeçilmez. Kemer'in gece hayatı çok eğlenceli" dedi. Taranko da "Kemer tatil için ideal bir yer. Buraya ikinci defa geldim ve bir sonraki tatil güzergahım yine Kemer olacak. Her yönüyle birbirini tamamlayan bir yer burası. İnsanları da çok sıcakkanlı" dedi.
Objektiflere poz veren balerinler, daha sonra kendilerini denize bırakarak sıcak havanın tadını doyasıya çıkardı. Birbirlerine su şakası yapan Ukraynalı balerinler, plajda ilgi odağı oldu.

SY(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)