İSTANBUL, () CNN TÜRK,Tüm Tematik Kanallarda seçim günü AB ve ABC1 20+ Tüm Gün ve PT (18.00-24.59) lideri oldu. AB Hedef kitle PT (20.00-23.00) Ulusal Kanallar dahil tüm kanallar arasında da en çok izlenen 2. kanal olarak yerini aldı.

CNN TÜRK’ün Çankaya 2014 yayını, Ahmet Hakan ve Cüneyt Özdemir’in ortak sunumuyla başladı. Seçim sonuçlarını ve seçim grafiklerini Emin Çapa aktardı ve yorumladı. Ankara’daki seçimin nabzını ise, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Hande Fırat tuttu. 23.00’te yayını teslim alan Şirin Payzın, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimleriyle seçim sonuçlarını tartışmaya açtı.

A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür, Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, Gazeteci Altan Öymen, Gazeteci Mustafa Kartoğlu, Gazeteci Mehmet Tezkan, Gazeteci Hüseyin Yayman, Gazeteci Utku Çakırözer, Gazeteci Akif Beki, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) Direktörü ve Gazeteci Prof. Dr.Seyfettin Gürsel, Gazeteci Hakan Çelik, Gazeteci Taha Akyol, Gazeteci Abdülkadir Selvi, Gazeteci Deniz Zeyrek, Gazeteci Yaşar TaşkınKoç, New York Üniversitesi Öğretim Üyesi Selçuk Şirin, Gazeteci Kadri Gürsel, Doç. Dr. Erdinç Yazıcı, Gazeteci Metin Özkan, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Koray Çalışkan, Avukat Rıza Saka, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Gazeteci Şükrü Küçükşahin CNN TÜRK’te seçim sonuçlarını yorumladı.

Türkiye’nin ilk “Cumhurbaşkanlığı Seçimi” CNN TÜRK’ün anlaşılır ve detaylı grafikleri, uzman sunucuları, güvenilir habercileri ve çok yönlü yorumcularıyla CNN TÜRK’tenizlendi. CNN TÜRK Muhabirleri birçok şehirden canlı bağlantılarla yaşanan gelişmeleri aktardı.

CNN TÜRK'te bugün Deniz Bayramoğlu, Semiha Şahin, Ebru Baki, Hakan Çelik, Deniz Zeyrek, Başak Şengül, Nevşin Mengü, Emin Çapa özel yayınlarda Cüneyt Özdemir 5n 1k’da ve Ahmet Hakan Tarafsız Bölge’de seçimlerin sonuçlarını deneyimli isimlerle yorumlamaya devam ediyor.

(FOTOĞRAF)