Fatih TURAN/TRABZON,() - TURKCELL’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği, ‘İş’te Teknoloji Hamlesi’ toplantılarının beşinci durağı Trabzon oldu.
Anadolu’daki şirketleri teknolojiyle buluşturan vizyonla Trabzon’da bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Trabzon Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda bir sunum yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, şirketlerinin icraatlarından bahsederek şunları söyledi:
“Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell’li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu’nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek.”
Moderatörlüğünü Kadir Çöpdemir’in yaptığı toplantıda katılımcıların da görüşlerine yer verildi.

FT(TM/AK) (FOTOĞRAFLI)