Murat YAYIN/MALKARA (Tekirdağ), () - ÇANAKKALE şehitlerini anma etkinliklerine katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan Türk Chopper Türkiye Motosiklet Grubu Tekirdağ’a ulaştı. Malkara İlçesi’nde mola veren grup üyeleri, yaklaşık 200 motosikletlinin şehitleri anmak için 18 Mart’ta Çanakkale’de olacağını söyledi.
Türkiye'de 3 bin 500'ü aşkın üyesi bulunan ve Çanakkale şehitlerini anma etkinliklerine gitmek için İstanbul’dan yola çıkan Türk Chopper Türkiye Motosiklet Grubu, Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nde geldi. İlçede mola veren motosikletli grubun İstanbul İl Başkanı Metin Cingöz, şehitlere verdiklerini değeri bir kez daha göstermek için 18 Mart’ta Çanakkale’de yapılacak olan etkinliklere yaklaşık 200’ü aşkın motosiklet grubuyla katılacaklarını söyledi. Cingöz, "Her yıl Çanakkale’ye giderek şehitliklerde bu anlamlı günün kutlamalarına katılıyoruz. İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nin yanı sıra 23 ilde örgütlenmiş bulunmaktayız. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın en aktif motosiklet kulübüyüz. Bugün Çanakkale şehitlerimizi anmak üzere motosikletlerle Türkiye’nin birçok yerinden toplu bir sürüş gerçekleştiriyor. Diğer guruplarımızda Akdeniz-Ege yollarından Çanakkale’ye ulaşacaklar. Büyük bir kulübüz ve bu etkinlikleri her yıl yapıyoruz" dedi.
Malkara’daki molanın ardından yeniden yola çıkan grup, Edirne’nin Keşan İlçesi’nde diğer kulüp üyesi motosikletlilerle buluşarak oradan Çanakkale’ye geçecek.

MY(LK/BT) (FOTOĞRAFLI)