Mehmet ÇINAR/ANTALYA, () - SOMA'daki maden ocağında meydana gelen facia nedeniyle Antalya'daki turizmcilerin oluşturduğu Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), yardım kampanyası başlattı.
POYD yönetiminden yapılan açıklamada, Soma'da yaşanan facia ve yaşanan kayıplardan dolayı derin üzüntü içerisinde olunduğu belirtilerek, vefat edenlere Allah'tan rahmet, sevenlerine, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileğinde bulunuldu.
Dernek olarak faciada hayatını kaybeden işçilerimizin ailelerin yaralarını bir nebze sarabilmek amacıyla bir kampanya başlatıldığı belirtilen açıklamada, POYD Başkanı Ali Kızıldağ'ın, genel müdürlüğünü yaptığı Belek'teki Calista Luxury Resort Hotel'de yardım köşesi hazırlandığı ve üyelerinin de çalıştıkları otellerde benzer yardım köşeleri hazırlamaları istenildi.
Otellerde toplanan yardımların ise resmi kurum ve kuruluşların açtığı yardım kampanyalarında verilen hesap numaralarına her tesisin kendi adına yatırarak yapabileceğini ifade edildi.


MÇ(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)