Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, önce refüje ardından da takla atarak karşı şeritten gelen bir otomobile çarpan tur transfer minibüsünün şoförü ile yanındaki Hollandalı turist çift yaralandı.
Hollandalı öğretmen Eric Johannes Hubertus (54) ile eşi Mari Theresia Katharina (52), 10 günlük tatillerinin ardından bugün ülkelerine dönmek için kaldıkları otelin tur transfer minibüsü ile saat 08.00'de Milas-Bodrum Havalimanı'na gitmek üzere yola çıktı. Kaynar Mevkisi yakınlarına geldiklerinde İhsan Kasken'in (34) kullandığı 48 S 4056 plakalı minibüs, kontrolden çıkıp refüje çarptı. Takla atarak karşı şeride geçen minibüs, Erkan Avcılar'ın kullandığı 48 TS 626 plakalı otomobile çarptı. Hurdaya dönen minibüsün şoförü Kasken ile araçta sıkışan Hollandalı turist çift yaralandı. Hollandalı çift, itfaiye ve 112 Acil servis ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralanan üç kişi Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.
Minibüs şoförü Kasken, "Seyir halindeyken, arkadan gelen bir araç hızla bana çarpınca direksiyon hakimiyetini kaybettim. Refüje çarpıp takla attım. Bana çarpan aracın bulunmasını istiyorum. Çünkü az daha o 3 kişinin ölümüne neden olacaktı" dedi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YA(AÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)