Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de Kurumlar Arası Valilik Voleybol Turnuvası'nda forma giyen Abdurrahman Bulut, tribünde kendisini izlemeye gelen kız arkadaşı Eda Türker'e sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Bulut'un formasının altındaki tişörtüne yazdırdığı "Benimle evlenir misin?" sorusuna, kız arkadaşı "Evet" dedi.
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi kapsamında, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek üzere Kurumlar Arası Valilik Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası takımında forma giyen Abdurrahman Bulut, kız arkadaşı Eda Türker'e maç sırasında sürpriz evlilik teklifinde bulundu.
Salonun ortasında, tribünde oturan kız arkadaşına dönen Bulut, formasını kaldırıp, tişörtüne yazdırdığı "Eda'm benimle evlenir misin?' yazısını gösterdi. Kendisine yapılan evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Türker, maçı izlemeye gelen seyirciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Eda Türker'in yüksek sesle evlilik teklifini kabul ettiğini söylemesi, sporseverler tarafından alkışlandı.
Heyecanlı olduğu gözlenen Eda Türker, "Abdurrahman'ın bu evlilik teklifi karşısında çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. İlginç bir evlilik teklifiydi, kabul ettim” dedi. Abdurrahman Bulut ise evlilik teklifini kabul eden kız arkadaşını çok sevdiğini söyledi.

EG (AY/CK) (FOTOĞRAFLI)