Suat SÖĞÜT/ FİNİKE(Antalya), () - ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren aynı aileden 3 kadın, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Finike-Elmalı karayolunda dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Ayşegül Küpküp'ün (31) kullandığı 07 TCN 39 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen İsmail Kaplı (32) yönetimindeki 07 CEC 85 plakalı otomobille çarpıştı, araçlar su kanalına uçtu. Kazada sürücü Ayşegül Küpküp ile Küpküp'ün kullandığı araçta bulunan görümcesi Arife Dağyurt (37) ve kızı Esranur Dağyurt (18) olay yerinde yaşamını yitirdi.
BELEDİYE BAŞKANI DA KATILDI
Finike'de, trafik kazasında yaşamını yitiren Küpküp ile Arife ve Esranur Dağyurt için bugün cenaze töreni düzenlendi. Finike Belediye Başkanı MHP'li Kaan Osman Sarıoğlu ile aile yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sanayi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından 3 kadının cenazesi, Finike Hallaç Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toğrağa verildi.
Kazada yaralanan Arife Dağyurt'un oğlu Muzaffer Enes Dağyurt (11), Ayşegül Küpküp'ün oğlu Emin Küpküp (9) ve diğer aracın sürücüsü İsmail Kaplı'nın Finike Devlet Hastanesi'nde, Kaplı'nın kullandığı araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Ulus'un da Kumluca Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürüyor.

FOTOĞRAFLI