MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, futbol yorumcusu, eski hakem Erman Toroğlu'nun yöneticiliğini yaptığı siteye, içinde iki kadın arkadaşının bulunduğu otomobille girmesine izin verilmeyen S.B., öfkeden çılgına döndü. Güvenlik kulübesi ve bariyerlere sandalye ile saldıran S.B., kulübenin camlarını kırdı. Saldırgan S.B. ve kadın arkadaşları gözaltına alınırken, saldırı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Site yöneticisi Toroğlu da emniyete giderek olayla ilgili ifade verdi.
Yanında kadın arkadaşları H.A. ve T.Y. bulunan S.B., bugün sabah saatlerinde, yönetimindeki otomobille, Yeniköy Mahallesi'ndeki Erman Toroğlu'nun yöneticisi olduğu Akçam Koru Villaları Sitesi'ne girmek istedi. Güvenlik kulübesinde bulunan görevli Fırat Akhan, sitede oturmayan S.B. ile yanındaki kız arkadaşları H.A. ve T.Y.'nin içeri girmelerine izin vermedi. Bunun üzerine öfkelenen S.B., iddiaya göre kulübenin camlarını ve site girişindeki güvenlik bariyerini sandalyeyle kırdı. İhbar üzerine siteye gelen polis, güvenlik kulübesine zarar verdiği belirtilen S.B. ile yanındaki H.A. ve T.Y.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. S.B.'nin de kız arkadaşlarını taciz ettiği iddiasıyla güvenlik görevlisi Akhan'dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Site yöneticisi Toroğlu da emniyete giderek ifade verdi.
Emniyetten ayrılarak siteye dönen Toroğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Toroğlu, "Diğer kapıdan girilmek istenmiş. İzin verilmeyince araçlarıyla olayın yaşandığı bu yere geldiklerinde burayı bu hale getiriyor. Adam tek başına İsrail'den kötü yapmış bizi. Ondan sonra da polisi çağırıp, 'Tacize uğradık' demişler" dedi.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maça gitmek üzere hazırlık yaparken olayın yaşandığını belirten Toroğlu, "Eskiden buralarda fuhuş, esrar, kokain her şey vardı. Buraları kapattık. Allah'tan şimdi giremiyorlar. Eskiden burası dingonun ahırıymış. Önüne gelen giriyormuş. Önlem alıp bunları yaptırınca hizaya geldiler. Hizaya gelmenin bedeli de bu" diye konuştu. Toroğlu, kısa bir süre önce sitenin giriş ve çıkışlarına güvenlik önlemleri yaptırdıklarını söyledi.
OYUNCU ZAKOĞLU ŞAŞIRDI
Site sakinlerinden tiyatro oyuncusu Metin Zakoğlu da sabah siteden aracıyla çıkarken yaşananları öğrenince şaşırdı. "Allah'ım nerede yaşıyoruz? Başımıza gelene bak" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
Site sakinlerinden Yasemin Başaran, "Kişiler 2 nolu kapıya geliyor. Bariyere araba iyice yanaşıyor. Olayın yaşandığı 1 nolu girişte duran görevli arkadaş da güvenlik kamerasından görüp yardımcı olmak için yanlarına gidiyor, ancak yabancı oldukları için içeri almıyor, geri geliyor. Sonra arabayla gelip burayı bu hale getiriyorlar" diye konuştu.
S.B.'nin bariyere müdahale ederek zarar verme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

FOTOĞRAFLI