Enver ALAS / İstanbul, () Heybeliada'da seçim çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Avrupa Birliği (AB) eski Bakanı Egemen Bağış Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim irtibat bürosuna da uğrayak buradaki CHP'lilerle tokalaştı. Kimliği öğrenilemeyen genç bir kadın Topbaş ve Bağış'ın bulunduğu grubun Heybeliada sokaklarında yürüdüğü sırada "Katiller.. Öldürdünüz Berkin'i öldürdünüz" diye bağırdı. Araya giren bazı kişiler tarafından uzaklaştırılan kadına gruptaki AK Partili kadınlar da tepki gösterdi.
Heybeliada'da esnaf ziyareti yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Avrupa Birliği (AB) eski Bakanı Egemen Bağış Cumhuriyet Halk Partisi Heybeliada seçim irtibat bürosuna uğrayarak buradaki CHP'lilerle tokalaştı. Büronun önünde oturan CHP'liler karşılarında Topbaş ve Bağış'ı görünce ayağa kalkarak selamlamaya karşılık verdi, onlarla tokalaştı.

PROTESTOCU KADIN
Adalar ilçesinde seçim seçim çalışması yapan Topbaş ve Bağış kimliği öğrenilemeyen bir kadının protestosuyla da karşılaştı. Topbaş ve Bağış'ın içinde bulunduğu Ak Partili grubun Heybeliada sokaklarında yürüdüğü sırada genç bir kadının "Katiller.. Öldürünüz Berkin'i öldürdünüz" şeklinde sesi duyuldu. Protestocu kadın araya giren bazı kişiler tarafından uzaklaştırıldı.

AK PARTİLİ KADINLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ
Olay yerinden uzaklaştırılan protestocu kadına bazı Ak Partili kadınların da tepki gösterdiği görültü. Programa devam eden Topbaş ve Bağış'a eşlik eden partililer zaman zaman "Egemen Bağış" ve "Dik dur eğilme bu millet seninle" şeklinde slogan attı.
(BB) (FOTOĞRAFLI)