İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Çatalca’da bir düğün salonunda halka seslendi. İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Çatalca İlçe Başkan Adayı Savaş Barutçu’nun da eşlik ettiği Topbaş, halka Çatalca’ya yönelik projelerini anlattı.
ÇATALCA’YA ÜNİVERSİTE EKONOMİK HAREKETLİLİK GETİRİR
Çatalca’ya bir üniversite ya da yüksekokul yapılması konusunda çalışmalar olduğunu belirten Topbaş, “Sayın Başkan,  planları işletmek üzere hazırladığı Çatalca'ya bir üniversite gelmesi konusunda bir çalışması var. Bizim planlama bölümümüz de  bu çalışmaları yürütmektedir. Zaten polis okulunun gelişi var ama ayrıca bir üniversite veya yüksekokul yada fakültelerden bahsediyorlar. Bu da bölgeye ekonomik bir hareketlilik getirir, düşüncesinden kaynaklanan bir olaydır” dedi.
KİPTAŞ’TAN DAR GELİRLİLERE KONUT
Topbaş, Çatalca’da da KİPTAŞ’ın dar gelirlilere yönelik olarak yapmayı planladığı 10 binlik konut projesini yineledi. Topbaş, projenin bin100 konutluk bölümünün 1 ay içerisinde başlayacağının altını çizdi.
ORGANİK TARIM GELİŞEBİLİR
Çatalca’nın organik tarım konusunda gelişebileceğinin altını çizen Topbaş, bunun için belediyelerin yönlendirme yapması gerektiğini söyledi.
ÇATALCALILARDAN ATKI VE FORMA HEDİYESİ
Kendisini dinleyen vatandaşları AK Parti Çatalca İlçe Başkan Adayı Savaş Barutçu ile selamlayan Topbaş, Çatalca’nın amatör spor kulüplerinin taktim ettiği atkı ve formayı kabul etti. Daha sonra arabasına binmekten vazgeçen Topbaş, bir süre Çatalca çarşısında yürüyerek etrafı selamladı. Kendisine ulaşabilen vatandaşların şikayetlerini dinleyen Topbaş, bol bol fotoğraf çektirdi.