İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Bağcılar’da riskli alan ilan edilen Kirazlı Mahallesi’ndeki 92 daireli 9 binanın yıkımını yerinde inceledi.
İstanbul’a yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş, “Muhalefetin genel başkan yardımcılarından birisi diyor ki ‘biz gelirsek adamımız da var, paramız da var’. Bizim kasadaki paraya göz dikmişler. Para mı getirecek, bizim paramız var diyor. Bizim biriktirdiğimiz, dişimizden arttırdığımız, tencerede pişirip kapağında yediğimiz kaynağa paramız var diyorlar. Biz her zaman söylediğimiz sözlerin arkasında durduk. Doğruluktan şaşmadık. İlkelerimiz ve prestijlerimiz bunlar. İstanbul Türkiye nasıl gelişiyor ve gelişecek hep birlikte göreceğiz" dedi.
Konuşmalarının ardından Kirazlı Mahallesinde yer alan Yuvam Sitesi’nde 60 daireden oluşan 3 bloğun yıkımı gerçekleştirildi. Ayrıca uydu bağlantısıyla Mahmutbey Mahallesi’ndeki iki sokakta bulunan toplam 32 daireli 6 binanın da yıkımı yapıldı.