Fatih YILMAZ/ TOKAT, () - TOKAT'ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat tarafından düzenlenen konserde Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Rafet El Roman sahne aldı.
Tokat kent merkezinde düzenlenen konsere MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat, MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat ve yaklaşık 20 bin kişi katıldı. MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat'ın proje tanıtımı sinevizyon gösteriminin ardından sanatçı Rafet El Roman sahne aldı. Rafet El Roman konuşmada ise "Yağmura rağmen burada durduk. Hep beraber eğleneceğiz. Ben buraya eğlenmeye geldim. Hatta bunun için para aldığıma bile inanamıyorum. Bu günlerde hepimiz heyecanlıyız. Memleketimiz, ülkemiz için ne hayırlısı ise o olsun. Ama çok genç bir başkan adayı var. İnşallah onun yolu açık olsun" dedi.
Sağanak yağış altında geçen konserde Türk pop müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman, 2 saat sahnede kalıp, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı Rafet El Roman 'Yadigar' albümünde bulunan şarkıların yanı sıra, eski albümlerinden 'Direniyorum', 'Seni Hiç Sevmiyorum', 'Seni Seviyorum' şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

FY (EA/RT) (FOTOĞRAFLI)