SOSYAL sorumluluk projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren TOFAŞ, özel eğitim ve rahabilitasyon merkezini ziyaret ederek buradaki öğrencilerle bir araya geldi.
Beko Basketbol Ligi’nin 17'nci haftasında sahasında lider Banvit'i konuk edecek TOFAŞ'ta bu zorlu maç öncesinde genç basketbolcular Uğur Dokuyan, Doğan Şenli ile Basın ve Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş bugün Tunam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrenciler kırmızı- beyazlı basketbolculara büyük ilgi gösterdi. Eğitim Merkezi’nin kurucusu Sülayman Ulusoy, ziyaretlerinden dolayı TOFAŞ Spor Kulübü’ne teşekkür ederken, "Cumartesi günü oynanacak maçta salonda yerimizi alarak TOFAŞ’a destek olacağız" dedi.
PASTA SÜRPRİZİ 
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve eğitimcileri günün anısına üzerinde TOFAŞ logosunun bulunduğu pasta ile sürpriz yaparken, Uğur Dokuyan, Doğan Şenli ve Nedim Hızlıateş birlikte pastayı keserek hafta sonunu oynanacak Banvit maçı için galibiyet sözü verdi. Bu ince davranışlarından dolayı Basın ve Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş de Süleyman Ulusoy’a kırmızı beyazlı takımın forması hediye etti. Öğrenciler başarılı basketbolculardan bol bol imza alırken, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilirken, öğrenciler çok mutlulu olduklarını söyledi.