GÜMÜŞLÜK Belediye Başkanı Mehmet Tire, yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Demokrat Parti’den yaklaşık 2,5 ay önce Ak Parti’ye geçen Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını duyurdu. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz ve partililerin de destek verdiği açıklamada konuşan Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, halkın sesine kulak verdiğini belirterek, “Kamuoyundan adaylığımı açıklamam konusunda baskı gördüm. Vatandaşımızın sesine kulak verdim. Ak Parti’ye üye olduğum günden bu yana, Bodrum’un iktidar partisiyle birleşmesi gerektiğini her fırsatta vurguladım. İktidar ile Bodrum’u birleştiremezsek, yağmur nedeniyle yaşadığımız manzaralarla daha da sık karşılaşırız. Altyapı yeterli olmadığı için bu manzaraları görüyoruz. Yarımadanın bu hizmetlere ihtiyacı var. Bu nedenle bende aday adaylığımı açıkladım” dedi.

Evli, iki çocuk babası olan Tire, “Önceki dönem yapılan yerel seçimler de Gümüşlük’te seçimi kazanamayacağımı söylemişlerdi ama kazandık. Bu kez de Bodrum’da, “Ak Parti seçimi kazanamaz' diyorlar. Ancak, sizlerle birlikte seçimi kazanacağımızı herkes görecek” dedi.

Açıklamanın ardından Tire, aday adaylığı dosyasını Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Demiröz’e teslim etti.