Türk Hava Yolları'nın (THY), yeni hayata geçirdiği “Invest On Board” adlı proje ile girişimcilere fikirlerini THY uçaklarında sunma imkanı verdiği bildirildi. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, bu proje sayesinde iş adamları ve yatırımcıların uçakta seyahat ederken en iddialı fikirlerini oturdukları yerden izleme ve değerlendirme şansı bulacakları belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
“ Ortaklığımızın eTohum ile birlikte gerçekleştirdiği Invest On Board projesi, girişimcilerle yatırımcıların buluşabileceği yeni bir alan yaratmayı hedefliyor.
Bu kapsamda seçilen ilk 11 startup projesi, Aralık ayından itibaren Türk Hava Yolları’nın geniş film, müzik ve oyun arşivine sahip, dokunmatik ve işlevsel uçak içi eğlence sistemi Planet’ e yüklenmiş olacak. Ayrıca yeni başvurular arasından seçilecek projeler, aydan aya Planet sistemine yüklenecek. Seyahat eden yatırımcılar ve iş adamları bu sistem sayesinde projeleri rahatça izleyip inceleyebilecek.
YATIRIMCILARA FIRSAT.
Yapılan açıklamada THY ile seyahat eden yatırımcılara bu proje ile büyük fırsatlar tanındığının bildirildiği açıklamada, “ Invest On Board, yatırımcılara rahatça seyahat ederken parlak fikirleri dinleyip onları tanıma ve inceleme fırsatı verirken, fon arayan girişimcilere de projelerini bir kerede farklı ülkelerden yüzlerce kişiye sunma şansı tanıyor. Fikirlerin kolay erişilebilir olması, dinleyicilerin projeleri dinlerken dikkatlerini dağıtacak unsurlardan uzak olmaları ve girişimcilerin tek bir sunumla binlerce kişiye bir kerede ulaşılabilmeleri projeyi her iki taraf için de cazip hale getiriyor.” THY yetkilileri, bu proje ile ortaklıklarının dünya sahnesinde bir kez daha yükseklere taşındığını söylediler. Tanıtım filmi www.youtube.com/watch?v=7AhJLEKIN3w adresinde yayınlanan proje hakkında daha fazla bilgiye www.investonboard.com web sitesinden ulaşılabiliyor.
FK (MK)