Faik KAPTAN/İSTANBUL,() TÜRK Hava Yolları (THY), yolcularına “Sky Library” adlı bir uygulamayla uçuş esnasında ve diledikleri farklı bir zamanda zengin içerikli dijital kütüphaneden yararlanma imkanı sunduğunu açıkladı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY havacılık sektöründe bir ilk olan dijital kütüphane uygulamasıyla yolculuk süresini kültür ve bilgi şölenine dönüştürüyor. Miles&Smiles üyesi yolcular, "Sky Library" ile THY'nin kurumsal yayınlarının yanı sıra yönetim, marka, pazarlama ve iletişim alanlarında çok satan kitapların yer aldığı mesleki yayınlar, popüler eserler ve her yaştan çocuğa uygun masal ve hikaye kitaplarına ücretsiz erişebiliyor.
Yolcular, profesyonel editörlerce kısa süreli uçuşlar için belirlenmiş, bu süre zarfında rahatlıkla okunabilecek şekilde hazırlanmış, yönetim, pazarlama ve marka alanlarının seçkin eserlerinin yer aldığı özet içerikleri sayesinde dünyaca ünlü yönetim gurularının çok satan eserlerinin özet versiyonlarını kısa süreli bir uçak yolculuğunda dahi bitirebiliyorlar. Android tablet, IOS ve akıllı telefonlara yüklenebilen uygulamaya, skylibrary.com internet adresinden ücretsiz olarak erişiliyor.

FK (MK)