Faik KAPTAN/İSTANBUL,() Türk Hava Yolları (THY) ve Shell & Turcas arasında yolcuların ve müşterilerin sahibi oldukları özel kartlar olan Shell Club Smart Card ile Miles& Smiles sayesinde üyelerin millerini kolayca yakıta çevirebilecekleri bir anlaşma imzaladılar.
THY’nin Atatürk Havalimanı’ndaki Genel Müdürlük Binasında gerçekleşen törende bir konuşma yapan THY Yurt İçi Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, her iki kart sahibi üyelere değer katacak dev bir işbirliği için ilk adım atıldığını belirterek şöyle konuştu:
“Üyelerimiz hesaplarında bulunan minimum 500 mili 500 Shell Club Smart Card puana çevirerek başta akaryakıt olmak üzere harcama yapabileceklerdir. Ayrıca tüm Miles & Smiles kart üeleri Shell Smart kartlarıyla Shell’den yapacakları her akaryakıt otogaz alımlarında 5 kata varan kazanaçları olacaktır.
Türkiye’nin en köklü sadakat programı olan Miles & Smilesl olarak Shell’le gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliği ile üyelerimizin ekstra avantajlara sahip olmasını ve üye memnuniyetini arttırmasını temenni ediyorum”
HEM KARADA HEM HAVADA
Daha sonra bir konuşma yapan Shell Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz ise şunları söyledi:
“Shell Turcas olarak Türkiye’nin global marka yüzü ve hepimizin gurur duyduğu Türk Hava Yolları ile imza attığımız stratejik iş birliğimiz hayırlı olsun. Bugünden itibaren güçlerimizi birleştiriyoruz. Müşterilerimize değer katacak güzel bir iş birliği için düğmeye basıyoruz.
Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak işbirliği kapsamında, Shell Club Smart Card sahibi Miles& Smiles üyeleri millerini kolayca yakıta çevirebilecek, Shell’den her yakıt alımlarında Smart Puan kazanacaklar.
Türk Hava Yolları ve Shell&Turcas Miles & Smiles Yolcu Programı ve Shell Club Smart Sadakat Programı işbirliği ile müşterilerine sunduğu fırsatlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Miles& Smiles internet sitesinden Miles& Smiles üyeliğiniz ile Shell Club Smart Card numaranızı eşleştirin, Shell’den her yakıt alımınızda Miles& Smiles kart statünüze göre Smart Puanlar toplamaya başlayın.
Kampanyadan yararlanabilmesi için Shell Club Smart Card üyeleri, Miles&Smiles resmi internet sitesine girerek Miles&Smiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri gerekiyor. Eşleştirme sonrasında, her iki programın ortak müşterileri Shell istayonlarından her akaryakıt ve otogaz alımlarında kart statülerine göre 5 kata kadar Smart Puan kazanabilecek.Ayrıca müşteriler dilediklerinde Miles&Smiles internet sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istedikleri mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilecekler.”
Shell Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz son olarak kart sahiplerinin büyük avantajları olacağını belirterek, “Bu kartlarla hem havada hem karada yol alabilecekler” dedi.
Konuşmalardan THY Yurt İçi Pazarlama ve Satış Müdürü Halil İbrahim Polat ve Shell Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz birbirlerine çeşitli armağanlar verdi.