İZMİT (Kocaeli), ()- TEM'in Gebze İzmit arasında Ankara yönü, Dilovası'nda Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi'nin İzmit Körfez Köprüsü Geçişi için yapılacak bağlantı yolu üstgeçit köprüsü çalışmaları nedeniyle, perşembe günü saat 22.00'den itibaren 8 saat süreyle ulaşıma kapatılacak. Uygulama cuma saat 06.00’ya kadar devam edecek.
Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi'nin İzmit Körfez Köprüsü Geçişi için yapılan bağlantı yolu üstgeçit köprüsü kiriş montajı çalışmaları yapılacaktır. Bu çalışmalar nedeniyle  TEM'in 'Güney taşıma yolu' olarak da anlandırılan Ankara istikameti Gebze'den itibaren yarın (perşembe) akşam  saat 22.00'den itibaren ulaşıma kapatılacak. Trafik Gebze'den itibaren D-100 Karayolu'na verilecek. Bu uygulama cuma sabahı  saat 06.00’ya kadar devam edecek" denildi.
Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacağı belirtilerek sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

MB(MB/SS)