–İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın, emniyet teşkilatında büyük değişikliğe gitmesiyle 3 yıldır Tekirdağ Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ali Yılmaz merkeze alındı. Yılmaz, atama kararını ilçe emniyet müdürleri toplantısında öğrendi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevine 2011 yılında atanan Ali Yılmaz, İç İşleri bakanlığının 27 ilin Emniyet Müdürü ve Üç Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı ile birlikte kendisinin de bu sabah görevden alındığını il şube ve ilçe emniyet müdürleriyle Çorlu’da gerçekleştirilen Yılsonu Değerlendirme ve Seçim Güvenliği Toplantısı’nda öğrendi. Toplantı salonuna üzgün giren Yılmaz, burada bulunan şube müdürleri ile ilçe emniyet müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ali Yılmaz, “Bu bir görev değişimidir. Biz devlet memuruyuz. Verilen görevi yapmakla mükellefiz. Sizlerle bugüne kadar güzel çalışmalarımız oldu. Hepinize göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ali Yılmaz’ın yerine Merkez Emniyet Müdürü Halil Turan Erol atandı.

3 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayınladığı genelge ile Türkiye genelinde 27 ilin emniyet müdürünün görev yeri değişti. Yeni atamalar kapsamında Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürleri merkeze alındı.

Yayınlanan genelgeye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın yerine Merkez Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ın yerine Polis Başmüfettişi Mehmet Emin Akay, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'ın yerine Merkez Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ atandı.

RY(LK/)(FOTOĞRAFLI)