Buket YETİŞSİN/DİDİM (Aydın), () - AYDIN'ın Didim İlçesi'nde seçimi kazanan CHP'li Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, makamına gelen kutlama çiçeklerini, anlamlı bir yardıma dönüştürdü. Başkan Atabay, tebrik için gelen çiçeklerin satıp, elde edilen gelirle alınan akülü tekerlekli sandalyeyi engelli bir kişiye bağışladı.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a gelen tebrik çiçekleri, akülü tekerlekli sandalyeye dönüştü. Başkan Atabay, kendisine gelen çiçekleri akülü tekerlekli sandalye karşılığında takas etti. Çiçeklerle alınan akülü tekerlekli sandalye, Didim Belediyesi önünde düzenlenen törenle doğuştan Serebellerataksi hastası olan ve yürüme engeli bulunan Erdal Akın'a verildi. Törende konuşan Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, 1 yıl önce Erdal Akın'ın kendisinden akülü engelli aracı istediğini ifade ederek, "Yeni belediye başkanımıza gelen 'Çiçekleri satalım, bir araç alalım' dedik. Kendisi de kabul etti. Buradan elde edilen gelir derneğe bağışlandı ve araç alarak Erdal kardeşimize teslim ettik. Bu tür yardımların önümüzdeki süreçte devam edeceğine inanıyorum" dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Erdal Akın'ın mutluluğunu kendisinin de hissettiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın tebrik için gönderdiği çiçekler değerlendirildi. Biz de bu noktada verdiğimiz sözü tuttuk. Engelliler Derneğimizin bu noktadaki aktif çalışmaları için teşekkür ediyorum. Gönül ister ki bu tür çalışmalar daha fazla olsun, ama biz çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz" dedi.
Engelli Erdal Akın da Başkan Atabay ve Dernek Başkanı Altıntaş'a teşekkür etti.

BY(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)