Serhat TEZCAN-Hüseyin TÜCCAR/BURSA, () - TAYLAND'ın Phuket Adası'na iş görüşmesi için giden ve yüzmek için girdiği denizde boğularak yaşamını yitiren Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi Ortakları'ndan 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen'in cenazesi, toprağa verildi.
Bursa'dan ortakları ve müşterileri ile ham bez ithal ettiği Tayland’a giden ve serinlemek için girdiği denizde boğularak yaşamını yitiren Yalçın Dağdelen, Fatih Sultan Mehmet Camii'nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası İhsaniye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Dağdelen'in cenaze törenine ağabeyi Nazif Dağdelen, yakınları, tekstil sektöründe faaliyet gösteren işadamları ve çok sayıda kişi katıldı. Ağabeyinin gözyaşlarını zor tuttuğu cenaze sonrası kadınların gözyaşına hakim olamadığı gözlendi.
Yalçın Dağdelen, geçtiğimiz hafta pazar günü Puket Adası’nda bulunan Le Meridien Phuket Beach Oteli’nin plajında, girdiği dalgalı denizde iddiaya göre kayalara çarpması sonucu boğuldu. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan ve bilinci kapalı olarak Patong Hastanesi’ne götürülmek istenen işadamı, yolda yaşamını yitirdi. Dağdelen, evli ve bir çocuk babasıydı.

FOTOĞRAFLI